Loading...
Stockholm, Sverige
Jour dygnet runt 24/7!
+46735764933 - Svarar ej på dolda/privata nummer
Service 12

Tak

Vi är proffs inom takläggning med en gedigen erfarenhet på 30 år i branschen. Vår passion är att erbjuda våra kunder den optimala lösningen för deras takbehov. Vi strävar alltid efter att leverera enastående kvalitet och använder endast produkter av högsta kvalitet för att säkerställa att varje tak vi lägger håller länge. Vår expertis och engagemang gör att vi kan garantera hållbara och pålitliga tak som är skräddarsydda för varje kunds specifika krav och önskemål.

Vi utför även kompletteringar och översyn av gamla tak som exempel tegeltak. Man kanske inte har ekonomi för att lägga om till ett nytt tak eller kanske inte vill. Då gör vi översyn och komplettering av hela taket. Vi byter ut alla pap samt ströläkt som är vid behov samt ljusteringar om ni fått svackor läktbrott. Pannor ljusteras så dom sitter tätt och raka pannor som är trasiga byter vi ut. Detta är ett bra laternativ om man inte har ekonomisk möjlighet kanske att lägga om till ett nytt tak, vanligt att våra kunder väljer detta alternativ.
Plåttak

Plåttak är vanliga i Sverige och tillverkas vanligtvis av material som aluminium eller stål. Dessa tak är lätta, hållbara och relativt lätta att installera. De är brandsäkra och har en lång livslängd. Plåttak finns i olika stilar och kan ge både moderna och traditionella utseenden till ett hus.

Papp- eller takpappstak

Papp- eller takpappstak är också vanliga i Sverige. Dessa tak består av flera skikt bitumenbelagda pappers- eller fiberduk som appliceras över takytan. De är relativt prisvärda, enkla att installera och ger bra vattentäthet. Takpappstak har en medellång livslängd och kräver regelbunden underhåll.

Betongtakpannor

Betongtakpannor är populära för både moderna och traditionella hus i Sverige. Dessa takpannor är tillverkade av cement, sand och färgpigment och finns i olika färger och former. De är relativt prisvärda, hållbara och erbjuder god vattentäthet. Betongtakpannor kräver minimalt underhåll och har en lång livslängd.

Tegeltak

Tegeltak är en av de mest populära taktyperna i Sverige. Dessa tak består av tegelstenar som är kända för sin hållbarhet och estetiska tilltalande utseende. Tegelstenarna är brända lertegel och finns i olika färger och former. Tegeltak kräver minimalt underhåll och kan hålla i flera decennier.

wrapkit
wrapkit
wrapkit
wrapkit
wrapkit

Offert

Skicka in en förfrågan så återkommer vi så snabbt vi kan!

Svarar ej på försäljare eller dolda nummer.

Vill du bli uppringd av en expert?

Fyll i din information nedanför så ringer vi upp dig