Loading...
Stockholm, Sverige
Jour dygnet runt 24/7!
+46735764933 - Svarar ej på dolda/privata nummer
Service 12

Information & Tjänster

Fukt och mögel utgör allvarliga hot mot byggnaders integritet och människors hälsa. När fukt tränger in i hem eller byggnader, skapar det en grogrund för mögeltillväxt. Mögel kan orsaka allergier, astma och andra hälsoproblem. Dessutom kan fukt skada byggnadsmaterial och leda till strukturella problem om det inte åtgärdas i tid.

Att identifiera, åtgärda och förebygga fukt och mögel är avgörande för att säkerställa en säker och hälsosam miljö samt bevara byggnadens långsiktiga hållbarhet. Vår saneringstjänst är specialiserad på att fixa fukt- och mögelproblem effektivt. Vi hanterar olika typer av fukt- och mögeltyper för att säkerställa att ditt hem eller byggnad förblir säkert och hälsosamt. Kontakta oss gärna om du behöver professionell hjälp med sanering av fukt och mögel.

Om ni misstänker kanske att ni har mögel i vinden eller kanske i källaren eller vatten lekage nånstans så gör vi en kostnadsfri besiktning.
Ytlig mögel

Ytlig mögel är vanligtvis svart eller grönt och syns på ytor som badrumsväggar eller tak. Det kan orsakas av hög fuktighet och dålig ventilation.

Ospecifik mögel

Detta är en bred kategori som omfattar olika typer av mögel som kan uppstå i olika fuktiga miljöer. Dessa mögelsorter kan vara av olika färger och variera i sin påverkan på hälsan.

Mögel på grund av vattenskada

Efter vattenskador, som läckage eller översvämningar, kan mögel snabbt utvecklas om de drabbade områdena inte torkas ordentligt. Detta mögel kan vara mycket farligt och kräver snabb sanering.

Kemiskt mögel

Detta mögel växer på material som är förorenade med kemikalier. Det kan vara farligt att hantera och kräver professionell sanering för att eliminera risken för hälsoproblem.

wrapkit
wrapkit
wrapkit
wrapkit
wrapkit
wrapkit

Offert

Skicka in en förfrågan så återkommer vi så snabbt vi kan!

Svarar ej på försäljare eller dolda nummer.

Vill du bli uppringd av en expert?

Fyll i din information nedanför så ringer vi upp dig