Loading...
Stockholm, Sverige
Jour dygnet runt 24/7!
+46735764933 - Svarar ej på dolda/privata nummer
Service 12

Plåttjänster

Vi är proffs inom takläggning med en gedigen erfarenhet på 30 år i branschen. Vår passion är att erbjuda våra kunder den optimala lösningen för deras takbehov. Vi strävar alltid efter att leverera enastående kvalitet och använder endast produkter av högsta kvalitet för att säkerställa att varje tak vi lägger håller länge. Vår expertis och engagemang gör att vi kan garantera hållbara och pålitliga tak som är skräddarsydda för varje kunds specifika krav och önskemål.
Takplåtning

Takplåtning är en viktig del av vårt erbjudande inom hustjänster. Vi erbjuder professionell takplåtning för att säkerställa att ditt tak är väl skyddat mot väder och vind. Vårt team av erfarna hantverkare arbetar noggrant med högkvalitativ plåt för att säkerställa en tät och hållbar takkonstruktion som kommer att stå emot väderpåverkan under lång tid.

Hängrännor och stuprör:

Vi specialiserar oss på installation och reparation av hängrännor och stuprör för att effektivt leda bort vatten från ditt tak och hus. Vårt fokus ligger på att säkerställa korrekt installation och underhåll för att förhindra vattenläckage och skador på byggnadens fasad och grund.

Ventilationsarbeten

Vårt ventilationsarbete innefattar installation och underhåll av ventilationskanaler och skorstenshuvar. Vi fokuserar på att säkerställa att ventilationssystemet fungerar optimalt för att förbättra inomhusluftens kvalitet och minska risken för fukt- och mögelproblem.

wrapkit
wrapkit
wrapkit
wrapkit
wrapkit

Offert

Skicka in en förfrågan så återkommer vi så snabbt vi kan!

Svarar ej på försäljare eller dolda nummer.

Vill du bli uppringd av en expert?

Fyll i din information nedanför så ringer vi upp dig