Loading...
Stockholm, Sverige
Jour dygnet runt 24/7!
+46735764933 - Svarar ej på dolda/privata nummer
Service 12

Tak

Vi är proffs inom takläggning med en gedigen erfarenhet på 30 år i branschen. Vår passion är att erbjuda våra kunder den optimala lösningen för deras takbehov. Vi strävar alltid efter att leverera enastående kvalitet och använder endast produkter av högsta kvalitet för att säkerställa att varje tak vi lägger håller länge. Vår expertis och engagemang gör att vi kan garantera hållbara och pålitliga tak som är skräddarsydda för varje kunds specifika krav och önskemål.
Plåttak

Plåttak är vanliga i Sverige och tillverkas vanligtvis av material som zink, aluminium eller stål. Dessa tak är lätta, hållbara och relativt lätta att installera. De är brandsäkra och har en lång livslängd. Plåttak finns i olika stilar och kan ge både moderna och traditionella utseenden till ett hus.

Papp- eller takpappstak

Papp- eller takpappstak är också vanliga i Sverige. Dessa tak består av flera skikt bitumenbelagda pappers- eller fiberduk som appliceras över takytan. De är relativt prisvärda, enkla att installera och ger bra vattentäthet. Takpappstak har en medellång livslängd och kräver regelbunden underhåll.

Betongtakpannor

Betongtakpannor är populära för både moderna och traditionella hus i Sverige. Dessa takpannor är tillverkade av cement, sand och färgpigment och finns i olika färger och former. De är relativt prisvärda, hållbara och erbjuder god vattentäthet. Betongtakpannor kräver minimalt underhåll och har en lång livslängd.

Tegeltak

Tegeltak är en av de mest populära taktyperna i Sverige. Dessa tak består av tegelstenar som är kända för sin hållbarhet och estetiska tilltalande utseende. Tegelstenarna är brända lertegel och finns i olika färger och former. Tegeltak kräver minimalt underhåll och kan hålla i flera decennier.

Trätak

Trätak, inklusive shingel- eller träspåntak, är traditionella taktyper som fortfarande används i vissa delar av Sverige. Shingeltak består av tunna träplattor som överlappas för att bilda ett vattentätt skikt. Trätak ger ett rustikt utseende och kan vara hållbara med korrekt skötsel och underhåll.

wrapkit
wrapkit
wrapkit
wrapkit
wrapkit

Offert

Skicka in en förfrågan så återkommer vi så snabbt vi kan!

Svarar ej på försäljare eller dolda nummer.

Vill du prata med en expert?

Fyll i informationen nedanför så ringer
vi er så fort vi kan!